Knowledge Base & Discussion Forum

New Setup

Discuss technical questions on AhsayRDR

Moderator: Support Team

Re: New Setup

Postby sarakhan » Wed Dec 10, 2014 5:51 pm

If I have one RDR redirecting to 2 OBS servers (all running 6.15.0.0), can I use a single external IP address?
Last edited by sarakhan on Fri Dec 19, 2014 2:41 pm, edited 1 time in total.
sarakhan
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 10, 2014 5:48 pm

Re: New Setup

Postby Support3 » Thu Dec 11, 2014 2:01 pm

Hello,

You will need three external IP addresses for this setup.

Although your AhsayOBM/AhsayACB client connects directly to your AhsayRDR server. Once connected and the user account is located on the relevant AhsayOBS server , AhsayOBM/AhsayACB will directly connect to the AhsayOBS server for backup and restore.
Ahsay Forum Support Team
User avatar
Support3
 
Posts: 6075
Joined: Wed Jan 02, 2008 11:08 am


Return to AhsayRDR

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Looking for Rbackup Alternative | Vembu Alternative | Novastor Alternative | Asigra Alternative | BackupAgent Alternative? Try our product.


A wholly owned subsidiary of Ahsay Backup Software Development Company Limited  [HKEx Stock Code: 8290]