Knowledge Base & Discussion Forum

ACB Client stopped running

Discuss technical questions on AhsayACB

Moderator: Support Team

ACB Client stopped running

Postby backupboxes » Sat Aug 03, 2013 3:02 am

I have a Win 2008 R2 server with an ACB 5.5.8.0 client doing simple file backup. It had been running for years.

Now, the ACB client will not invoke or run scheduled backups. If I manually click the ACB icon on the actual machine, I get an hour glass for a second, then nothing.

I have tried uninstall / reboot / reinstall of the ACB client with no joy.

The server is patched up to current with Windows updates.

Can anyone suggest how I might troubleshoot this? Any particular logs I could look at? I'm stumped!

Thanks.
backupboxes
 
Posts: 80
Joined: Tue Sep 05, 2006 10:39 pm

Postby PG » Tue Aug 06, 2013 9:50 am

tried running it in debug mode?
PG
 
Posts: 1023
Joined: Thu Feb 18, 2010 5:57 am

Postby backupboxes » Tue Aug 06, 2013 11:40 am

Thanks PG,

With the help of Ahsay support, I did run debug mode. A problem was found with Java. I downloaded a newer Java from Ahsay and replaced the /bin/jvm folder. Still no joy.

I uninstalled ACB and installed an OBM client and it works normally now. Guess I will never know why.
backupboxes
 
Posts: 80
Joined: Tue Sep 05, 2006 10:39 pm


Return to AhsayACB

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Looking for Rbackup Alternative | Vembu Alternative | Novastor Alternative | Asigra Alternative | BackupAgent Alternative? Try our product.


A wholly owned subsidiary of Ahsay Backup Software Development Company Limited  [HKEx Stock Code: 8290]