Knowledge Base & Discussion Forum

A problem sending backup reports

Discuss technical questions on AhsayOBS

Moderator: Support Team

A problem sending backup reports

Postby office » Thu Dec 24, 2015 11:02 pm

Hi
I have a problem in OBS
I have obs software version 6.5.4.0
The software sends email reports of welcome to new users and Setting "Change Report"
But not when the " Backup Report"

How do you fix it

Thank you
office
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 24, 2015 10:13 pm

Re: A problem sending backup reports

Postby Support2 » Mon Dec 28, 2015 5:52 pm

Hello,

Try checking in [Manage System]>[Routine Job]>[User Report]>[Backup Report] settings and verify it is enabled?

If the settings is already enabled take a look at your system logs for any possible errors or warning when the backup reports are been sent each hour.
User avatar
Support2
 
Posts: 390
Joined: Thu Oct 18, 2007 5:53 pm

Re: A problem sending backup reports

Postby Richard Au » Wed Sep 07, 2016 1:35 pm

sarahtaylor wrote:Hi I am a programmer of Cheap Dissertation Writing Service I have OBS software version 6.5.4.0 I am facing a problem sending backup reports too can you please give me any link of video tutorial.


Hi Sarah,

What is actual problem with sending backup report from OBS? To help us looking into this issue, please submit your case through our ticket system at https://ahsay.com/jsp/en/contact/kbQuestion.jsp
Richard Au
Ahsay Forum Support Team
User avatar
Richard Au
 
Posts: 241
Joined: Wed Aug 31, 2016 10:43 am


Return to AhsayOBS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Looking for Rbackup Alternative | Vembu Alternative | Novastor Alternative | Asigra Alternative | BackupAgent Alternative? Try our product.


A wholly owned subsidiary of Ahsay Backup Software Development Company Limited  [HKEx Stock Code: 8290]