Knowledge Base & Discussion Forum

User cache manager problem

Discuss technical questions on AhsayOBS

Moderator: Support Team

User cache manager problem

Postby Peter Trembath » Thu Dec 08, 2016 3:24 am

We are running Linux obs. I have just moved a raft of users from another obs and made appropriate adjustments to the user profiles of all users to reflect the new backup host, and owner, and modified the reseller identifier numbers after the hashtags in the user folder names. On restarting the new obs all the owners showed up with the correct reseller accounts. However, none of the backups will run and the system logs show entries such as [UserCacheManager.NoSuchUserExpt] User 'GWCA' not found. Also this is preventing the users' clients from obtaining their profiles from the obs.

Have I missed something?

Thanks in advance.
Peter Trembath
 
Posts: 26
Joined: Thu Oct 07, 2010 6:06 pm

Re: User cache manager problem

Postby Richard Au » Thu Dec 08, 2016 2:56 pm

Hi Peter,

As for us to help looking into this issue, can you please contact our support for assistance? Please submit your case through our ticket system at https://ahsay.com/jsp/en/contact/kbQuestion.jsp
Richard Au
Ahsay Forum Support Team
User avatar
Richard Au
 
Posts: 241
Joined: Wed Aug 31, 2016 10:43 am


Return to AhsayOBS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Looking for Rbackup Alternative | Vembu Alternative | Novastor Alternative | Asigra Alternative | BackupAgent Alternative? Try our product.


A wholly owned subsidiary of Ahsay Backup Software Development Company Limited  [HKEx Stock Code: 8290]