Switch to full style
Discuss technical questions on AhsayOBS
Post a reply

Backup Filters won't work reliably

Mon Jul 23, 2018 6:19 pm

I'm trying to filter out some Office temp files from a backup job.
I've tried all the "simple comparison" options, but none of them seem to actually do what they say they do.

So as an example:
The file in question is ~$OfficeTemp.doc

I add a simple comparison filter for ~$ like this: https://imgur.com/a/KJjqQOX

The backup fails, with error could not access the file because it was being used by another process.
If the filter worked, the file would not need to be accessed?

Re: Backup Filters won't work reliably

Tue Jul 24, 2018 2:26 pm

Hi smithjw,

For your enquiry, can you please contact our support to verify on this? Please submit your case through our partner portal @ https://www.ahsay.com/partners

Re: Backup Filters won't work reliably

Mon Aug 13, 2018 6:55 pm

Thank you

I have tried to log this with the support team, unfortunately they don't seem to know the product very well or are struggling to explain the feature to me.
Perhaps someone in the community has more experience with this?

Re: Backup Filters won't work reliably

Tue Aug 14, 2018 12:04 pm

smithjw wrote:Thank you

I have tried to log this with the support team, unfortunately they don't seem to know the product very well or are struggling to explain the feature to me.
Perhaps someone in the community has more experience with this?


Hi,

Can you provide me the related ticket ID so I could follow up for you?
Post a reply